Når skærmvask er det tætteste man kommer på at spise kage.

Posted by Sacha in Mad, tankestreg | Tagged , , | 2 Comments

Dengang kalenderen forsat sagde Maj og vejret (også) stod på regnpjask i Odense, så var jeg til et chokoladearrangement hos Odense Chokoladehus, hvor vi smagte på forskellige chokolader – det er faktisk vildt, hvor stor forskel der kan være i smagen på de rene chokoladeknapper, på samme måde som der også er forskel på kaffe
Ikke nok med at vi smagte på chokolade af god kvalitet, så fik vi også mulighed for at se på sådan en kakaobønne, og det ligner jo lidt en mandel ind til man flækker den.

Hvorfor så denne snak, her flere måneder efter?
Jo, det kan koges ned til: Mmm… kage og jeg har intet hjemme til favorit æblekage ej hellere har jeg endnu fået anskaffet bogen der forklarer hvordan man laver de små fancy franske makroner (som jeg har bladret i mere end en gang, når jeg er gået forbi den i Maggadulle) og så… kom jeg i tanke om de billeder af disse små fristelser, som jeg har liggende på computeren.

Altså, når nu jeg ikke har mulighed for den ægte vare, så må skærmen blive vasket 😀

Makroner 2

Ja, det sidste er ikke en fransk makron, men en tærte med hvid chokoladecreme, den var god!
Utroligt at jeg ikke har kastet mig ud i et køkkenbordseksperiment på sådan en kage endnu.

Det må jeg gøre – en dag

2 Responses to Når skærmvask er det tætteste man kommer på at spise kage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.