Når man finder inspiration i kommentarfeltet

Posted by Sacha in Mad, tankestreg | Tagged , | 2 Comments

Det var hvad der skete forleden i kommentarfeltet hos La Tascha, hvor snakken om at ikke at løbe tør i køkkenet, pludselig satte nogle tanker i gang.

For hvad mine basisvarer i mit køkken?
Det er først her inden for det sidste halve år, at jeg sådan rigtigt har fået pladsen til at have basisvarer, fordi jeg førs nu har fået et køkken tingene ikke skulle slås om pladsen.

Udover at jeg kom til at tænke på basis efter kommentaren over hos La Tascha, så slog det mig at sådan en omgang basis hellere ikke er skidt i forhold til det at lave madplaner, faktisk bliver det lettere at lave madplaner med tiden, fordi flere at tingene allerede findes i køkkenet.
Ikke mindst så har jeg fået listet nogle favoritter ind i køkkenet efter jeg begyndte på mine køkkenudfordringer.
Jeg vil ikke nævne hele mit basislager, men nævne et par af de ting, som er blevet den del af basislageret på grund af mine køkkenudfordringer:

  1. Røde linser
  2. Kikærter
  3. Frisk ingefær
  4. Æg

Det er ikke lige frem basisvarer der er “kartofler og brun sovs” over, men hvis man laver deller af de røde linser (dette projekt er på menuen i dag ) eller af kikærter, så kan det godt serveres med kartofler og sovs af en art.

Nu hvor jeg kigger på sætningen “kartofler og sovs” samt ordet deller, så får jeg lyst til at kaste mig ud i frikadelleproduktion, agurkesalat og klassisk brun sovs 😀
Det må vist kastes ind i planen den kommende uge.

2 Responses to Når man finder inspiration i kommentarfeltet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.