Når køleskabet er tomt…

Posted by Sacha in Mad, mig, mig og lidt mere mig, tankestreg | Tagged | 5 Comments

Hva’ fa’en gør man så? Jo man åbner fryseren og glæder sig over at der rent faktisk ligger kød der i, så første aftensmåltid i 2013 tilberedt i eget køkken bliver noget med hakket okse, den der pakke med grøntsagsnistre i.

Nu er det gode spørgsmål: Hvad skal jeg finde på og klassikeren pasta med kødsovs er udelukket, ligeledes er klassisk lasagne, da jeg fik det mellem jul og nytår.

Heldigvis har jeg en hel arbejdsdag til at gruble over det i og en tur forbi netto til at hjælpe mig på vej.

Så er der dette års udfordringer, ja udfordringer og det var sådan set meningen at jeg ville have fået tingen på plads mellem jul og nytår, men den der omgangsting der hærgede Danmark den sidste uges tid fik også ram på mig – nærmere bestemt den 21. om aftenen og først den 27. december var jeg ved at have overskud til let humor igen, så alle planer røg lige en tur på jorden, så 2013-udfordringerne kommer først rigtig på plads her de næste par dage, og så er det ikke verdens undergang der skete den 21., det var mit helbred (midlertidigt) 😉

5 Responses to Når køleskabet er tomt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.