Når blogosfæren inspirerer

Posted by Sacha in Mad | Leave a comment

I uge 31 gjorde jeg noget højst usædvanligt, i det jeg tog en uge hvor internettet blev nedprioriteret, dvs. bloggen holdt ferie og bloglæsningen blev sat ned på et minimum pga. flere ting ude i den virkelige verden, dvs. hundesitning, skypemøde, ageren computerwiz og så toppede jeg den fredag ved at gå kold på sofaen før klokken var 22, havde så lige tudet af træthed siden kl 17.
Nå ja, lørdag vågnede jeg første gang k. 5 og anden gang kl 7 og så gik jeg kold om eftermiddagen på sofaen…

Jep, det er simpelthen det vilde liv jeg lever 😉

Nå men inden min uges blogpause, hoppede jeg ud i noget nyt – og dette takket været inspiration fra foodies, nærmere bestemt gaffeldamerne, som mere end en gang har omtalt spidskål over på deres kanal.
Så jeg hoppede ud i en salat af spidskål, ærter, peber og appelsinjuice.
Herligheden blev serveret med en bøf og en skudefuld Knorr sovs (guilty pleasure!).

Hvidkål og iceberg fik med et en konkurrent, så kort kan det sige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.