Mors to cykler

Posted by Sacha in Seneste køb, tankestreg | Tagged , | Leave a comment

Jeg startede min tur til hovedstaden, med en lille rundtur i selve København.
Først gik turen med bus til Tagensvej, fordi lille naive mig troede at der ville være en postkasse eller brevsprække i den grønne bygning “Green Lighthouse”, som rummer blandt andet studenterservice for fakultetet, men der blev jeg snydt.
Så jeg endte med at slæbe brevene tilbage Odense, da jeg ikke stødte på noget posthus – nå sidespor.
Herefter valgte jeg at tage en bus til Trianglen, lad mig sige det sådan: Tosset!
For da jeg kommer der op, bliver jeg mindet om hvor kort der i grunden er fra HCØ til Parken, som ligger et spytklat fra Trianglen, så jeg kunne have nydt det gode vejr, med en gåtur igennem Fælledparken.
Jeg ankom til Østerbro, omkring 45 minutter før butikken, som var årsagen til min Østerbrotur.
Så jeg valgte at slentre ned af Østerbrogade, hvor jeg fik kigget på vinduer, i et af vinduerne ser jeg to små modelcykler med et til salg skilt.

For sjov sender jeg en MMS til min mor, med billedet af de udstillede cykler, fordi hun på et tidspunkt, havde været på udkig efter små cykler til pynt.

…Ingen reaktion…

Så jeg vendte snuden tilbage mod Pico, lige som jeg står og skal betale, så brummer telefonen i lommen og min mor ringer.
Hun var vist temmelig utålmodig, for der var to opkald og en sms.

Her blev jeg så pænt beordret tilbage mod butikken, hvor jeg havde set cyklerne, hvilket jeg egentligt ikke var indstillet på, da jeg havde en aftale i Fields.
Men, jeg kender min mor godt nok til at vide, at jeg kan lige så godt undersøge en ting med det samme… (gad vide hvor jeg har fået den der utålmodighed fra?? Hmm…).

Jeg fandt butikken og spurgte til prisen – det viste sig at de var langt billigere, end jeg havde forventet og der var en lille besparelse på 100-150kr ved køb af begge to, så det endte med at jeg gik ud af butikken med disse to:


En rød dame cykel

… og en sort tandem.

 

Begge cykler er udstyret med bitte små bremser, som rent faktisk bevæger sig, når man trykker på håndtaget.
Fedt ikke?

Begge cykler har mindst 25 år på bagen, da de har tilhørt ejeren af cykelforretningen, som har samlet på cykler i mange år, men som mente at der efterhånden var kommet for mange i samlingen.
Så lidt af et lykketræf at jeg kom forbi Østerbro og min utålmodige mor insisterede på at jeg skulle finde butikken igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.