Mon det kan lappes? Desperado dot Dee Kay

Posted by Sacha in Fashionabelt | Tagged | Leave a comment

Der var jo de der bukser der valgte at gå i ø’law i går og da jeg så efter var det sket lige ved en syning og så i en bane på 1,5-2 cm i bredden.
En lap er vitterligt ikke nogen mulighed, men jeg fik et stik af desperado i dag, efter at have været forbi diverse butikker i Odense gågade (VM, Vila, Only, GT og 2 gange H&M).

For jeg havde sat mig for at jagte et par bukser med bredere ben, end det som butikkerne har været oversvømmet med de sidste par sæsoner.
Men havde jeg heldet med mig?
Her vil jeg henvise til overskriften…
For nej, det havde jeg ikke umiddelbart, eller det er ikke helt sandt, for jeg fandt da et par jeans i H&M samt et par businesswomanbukser (ved sgutte hvad det reelle betegnelse er for dem).
Jeg tog et par af hver med ind i to forskellige størrelser og igen… Nej!
Ingen succes.
Det var som om at jeg manglede en størrelse midt imellem, hvilket jeg ikke fandt festligt.

Jeg kunne sikkert få succes ved at udvide søgefeltet, men jeg er lidt for nærig til at give +600kr for et par bukser pt. og jeg vil helst ikke give mere end 350kr for et par lige for øjeblikket.

Så lige nu skumler jeg lidt over butikkerne og især H&M, som har haft sådan et par bukser jeg er på jagt efter, jeg faldt først over modellen for sent, således at der kun var få størrelser tilbage og min var ikke blandt.

Så jeg må på den igen, ellers bliver det alternativet: Mere vinteregnet nederdel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.