Mit vildt spændende liv…

Posted by Sacha in mig, mig og lidt mere mig, tankestreg | Tagged , , , , | 3 Comments

Der sker ikke så meget her på bloggen fordi jeg har mig et vildt spændende liv for tiden, at jeg nærmest ikke har tid til at skrive om det her…

Det der gør mit liv så vildt spændende for tiden er:
Brødbagning, madlavning, vinduespudsning, vaske tøj, tømme opvasker, hænge tøj op, jobannoncegennempløjning, ansøgningsskriblerier, holde øje med katte der vikler sig ind (også omkring mit ben), en hund der gør, jumbobogslæsning, bilkørsel (hentning af både bror og far), klør myggestik og så bruger jeg ingen penge.

Ophidsende spændende liv, det er vel ganske forståeligt at jeg ikke har tid til at blogge… eller…

3 Responses to Mit vildt spændende liv…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.