Med billeder i kø.

Posted by Sacha in mig, mig og lidt mere mig | Tagged | Leave a comment

Det nu meget fint at tage en hulens masse billeder, i alle mulige og umulige vinkler, både med telefon og med kameraet.
Men hvad hjælper det når jeg enten ikke har overført billederne til computeren eller billederne er overført, men jeg ikke har fået nosset mig sammen til at redigere dem?

Jeg har billeder i kø til flere indlæg, der er både et i (redigerings)køen til kemikerne eller lignende tossehoveder (som jeg selv), der er madbillederne, kattebillederne og ja, jeg vil så pokkers gerne vise hvordan jeg har leget med kameraet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.