Livet efter et liv i flyttekasser #4 – mens man venter på teknikeren

Posted by Sacha in Bolig, tankestreg | Leave a comment

Jeg måtte i dag lege Speedy Gonzales på min cykel, for at komme hjem for at sidde og vente på en tekniker, som skulle komme et sted mellem 12 og 16.
Så nu sidder jeg her, og er ufornuftig.
For at skrive et lille indlæg her på kanalen, er ikke det mest konstruktive jeg kunne foretage mig på en computer, med de ekstra timer hjemme.

Jeg håber dælme at teknikeren snart dukker op, så jeg kan få en ordentlig internetforbindelse, noget jeg ikke har haft siden december 2008, hvor jeg fraflyttede min ungdomsbolig.
For da jeg flyttede ind på kollegiet i det Storkøbenhavnske, var der godt nok en internetforbindelse, men den var tilsyneladende lavet på en måde, så det ofte føltes som om at man sad 20 mand med hvert sit sugerør nede i en sodavandsflaske – med andre ord, ikke nok “sodavand” til alle mand og forbindelsen derfor crashede på alle andre tidspunkter en ekstremt sent og uhørt tidligt.
Så jeg fik mig net-på-en-pind aka mobilt bredbånd, hvilket jeg har haft lige siden, også i min tidligere lejlighed, da det billigere (kun set på pris om måneden) end en fast forbindelse.
Men ikke længere, her skal jeg give 10kr mere om måneden for pænt meget hurtigere netforbindelse, og uden den der begrænsning som gør at man er nødt til at administrere sit Netflix-forbrug.

Der hvor jeg især kommer til at få glæde af det, er i forhold til upload af billeder, for der har jeg ind imellem måtte kæmpe rigtig meget for at få uploaded mere end et billede af gangen.

050917LEGO365 615-365

– og så kom teknikkerne, så er det spændende om der er signal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.