Livet efter et liv i flyttekasser #3

Posted by Sacha in Bolig, tankestreg | Leave a comment

En måned er fløjet forbi, og jeg er rykket ind i den nye lejlighed.
De fleste kasser blev hurtigt tømt, men der er lige de der sidste kasser, dem hvor indholdet mangler et sted at bo.
Selvom jeg er flyttet til noget der er godt 20m2 mindre, så er det eneste sted hvor jeg reelt mærker det, er den manglende reolplads, hvilket jeg godt kunne finde plads til, hvis jeg smed et par stigereoler op, men der er ingen grund til at klemme lejligheden sammen rent visuelt.
Så jeg prioriterede LEGO over bøger, sidstnævnte kan jeg lettere fiske op. Førstnævnte bliver opprioriteret, således skal jeg have anskaffet et arbejdsbord hvor jeg ikke skal pakke projekter sammen, som jeg har skulle hidtil.
Det er svært at gå i gang med et større byggeprojekt, hvis det tager en time at finde alle ting frem og lige så lang tid at rydde dem væk igen.
Samtidigt får jeg skabt et hjørne til mit foto.

Alle de planer, de afhænger af at jeg får fjernet de sidste flyttekasser, så der kan blive plads til mit “LEGO-hjørne”.

Som sagt er jeg flyttet til noget mindre, og det er vildt som denne lejlighed er bedre indrettet, med færre spildte kvadratmetre.

Jeg stod endda og hoppede første gang jeg trådte ind i den, for det viste sig at der var et helt køkken i stuen og ikke kun et forkølet tekøkken a la en ungdomsbolig.

Da jeg så begyndte at fylde køkkenskabene op, undrede jeg mig over hvordan jeg kunne have plads til alle mine køkkenting i den gamle lejlighed, plus jeg stødte på en del ting, som jeg ikke rigtigt bruger.

Det er som om at det at flytte, og have levet uden sine ting i et par måneder viser en, hvad det er man vitterligt savner og hvad det er man bliver overrasket over at se, når man pakker en flyttekasse ud.

Ting jeg indtil videre har været begejstret for at gense:

  • Fjernbetjeningen til tossekassen
  • HDMI-kablet
  • Dolce Gusto maskinen
  • Mit LEGO
  • En bestemt kjole
  • Mine DVD’er

Lidt nogle sjove ting at blive glad for at gense efter godt fire måneder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.