Lidt om fornuft og sociale medier

Posted by Sacha in kvinde, Odense, tankestreg | Leave a comment

Forleden læste jeg (igen) en artikel på Facebook fra et af damebladene om, hvad man skal inden man fylder 30.
*sigh*

Jeg kommenterede og forholdte mig i ro, selvom jeg havde lyst til at skrive noget mindre pænt, for verden går ikke under bare fordi man fylder 30, og sjovt nok ses disse råd altid kvinder, vi lider forsat under hvordan man som kvinde bør opføre sig, her 20 år efter at SACT havde præmiere har visse ting åbenbart ikke ændret sig.

Jeg havde virkelig lyst til at skrive: “SKID HUL I DE REGLER”, jep skrevet med caps-lock, det var hvad jeg havde lyst til at skrive.

Fornuften

Nå til fornuften, jeg kom i tanke om ovenstående da jeg rendte rundt og var (delvis) fornuftig i dag.
For det første undlod jeg at købe hårfarve, rettere afblegning og pastelfarvet midlertidig hårfarve.
Kom i tanke om at det nok ikke var smart at eksperimentere et par dage inden jeg skal ud og være repræsentativ…
Dernæst undlod jeg at købe de lyserøde/laksefarvede løbesko, og valgte i stedet de pæne (og praktiske) blå, der er tale om skoene der skal afløse mine neongule (lettere slidte) løbesko.

Så var der ikke mere i posen med fornuft, for jeg købte en bakke spanske jordbær og brugte temmelig lang tid på at gramse mig frem til LEGO figurer i blindbags…

Hurra for de sociale medier

Det er på ingen måde en hemmelighed at jeg skyder LEGO-billeder, og at processen er lige så vigtig for mig, som motivet.
Så da jeg i dag lærte at flamingo er yderst velegnet som reflektor, blev jeg glad for: “Hey! Hvorfor havde jeg ikke tænkt over det”, det må alt andet lige være noget lettere at jonglere med, end et A4-papir pakket ind i staniol.
Tak til Sara Bau og Grødgrisen Anna for det tip.
Lidt senere lærte jeg at mit halvspiste æble har en funktion, som gør det muligt at optage video skærmprint.
Så endnu en gang har de sociale medier bevist at de bringer folk sammen.
Der er sgu for mange derude som rynker på næsen over det, som ikke formår at udnytte de muligheder, som sociale medier giver en, blandt andet muligheden for at “møde” andre med samme hobby, eller hjælpe en fremmed på samme måde som man ville hjælpe en nabo.
De sociale medier gør verden mindre, hvis man vil møde verden med åbne øjne og et åbent sind.

I øvrigt hvorfor er der “regler” for hvordan man skal være som kvinde efter de 30, når det er sødt når mænd over 30 har en “drenget charme”.
I don’t get it.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.