Kra’ kra’ kra’ Krage

Posted by Sacha in Aha, mig, mig og lidt mere mig | Tagged | Leave a comment

Måske meget heldigt at mine egendele ligger i flyttekasser, for så bliver I nødt til at tro på hvad jeg fortæller, da det er omstændigt at grave beviserne frem.

Og.. dagens emne er:  (trommehvirvel)… Hvad samler du på?

Min sorte humor vil for øjeblikket sige:“Nogle samler på frimærker, jeg samler på afslag!”

Håber ikke dine tæer krummede sig for meget ved ovenstående sætning, i så fald: Rundstyk – sådan er jeg bare.

Nå er lidt af en samler og det må næsten ligge i generne, min far har været storsamler – hvilket har kunnes ses på hans værksted og på hans store samling af bøger.
Min bedstefar (dvs. farfar) var også lidt af en samler og på den anden side, så er min mormor en samler – hendes klædeskab har jeg altid været fascineret af siden jeg var helt lille, ellers består hendes samling af digte og små vers (hvilket kan ses på boghylden)

Det var vist lidt af et sidespor jeg kom ud på  – tilbage til mig (mig og mig).

Jeg har en større samling af barbiedukker, en mani der var på sit højeste for et par år siden og denne interesse for barbiedukker er den primære årsag til at jeg (endnu) ikke har en konto på e-bay.
Der er mange dukker derude jeg godt gad have nallerne i – især de afroamerikanske og asiatiske dukker der ikke dukker op så tit i Danmark har min interesse.
En del af min dukkesamling var afbilledet i Woman for et par år siden, så har du læst artiklen og tænkt: Looonie… så har det med god sandsynlighed været mig du har læst om.

Men det er ikke det eneste jeg samler på – jeg er frygtelig når det drejer sig om bøger, både de skønlitterære og hobby/kogebøgerne.
I min barn og ungdom var biblioteket et sted jeg var gode venner med, i dag er jeg i gang med at oparbejde en samling selv.

Den eneste af mine samlinger der ikke ligger i en flyttekasse er min dvd-samling.
Jeg tør ikke vise hvor mange dvd’er jeg har – men hvis jeg fortæller at jeg fungerede som mit kollegiekøkkens blockbuster, så siger det lidt sig selv.
Jeg har langt flere dvd’er end jeg har cd’er og jeg bruger ofte en dvd som lydbaggrund i stedet for musik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.