Kort hår er ikke for de utålmodige…

Posted by Sacha in mig, mig og lidt mere mig, Seneste køb | Leave a comment

Why, oh why??
Hvorfor er det så lige at jeg vælger at blive skalperet endnu en gang?

[Her skulle have været et billede, men kameraet giver mig monstrerøde øjne og overskæg, oven i min hatte står håret ud til samtlige verdenshjørner.]

Så hvorfor er det lige at jeg vælger at blive korthåret?

Forklaringen er meget meget simpel: Fint hår => Høstakhår.

Så er det lettere at leve med alfalfatotter og så kan det ske at håret er lige det korteste de første par uger, men når det lige er vokset den første halve til hele centimeter, så begynder det at være ganske okay.

Lige nu overvejer jeg også at anskaffe noget til at lysne håret endnu mere end sidst, selvom det kræver en lidt større vedligeholdelse, da det ligger længere fra leverstohajfarven, som mit hår er prydet med sår’n au naturel.

En omgang med saksen var også det eneste det blev til, havde ellers taget mine “gratis shopping” papirer med (eller det troede jeg).
I Pilgrim kunne jeg ikke beslutte mig og i H&M var der ikke det jeg ledte efter (bryllupspåklædning og sweatshirt)*.

Lige der savnede jeg “mine” københavnske H&M’ere, men kort efter var savnet væk – da jeg opdagede et par dividedting hvor der flere størrelser at vælge i mellem (40 kroners kjolen med mesh i toppen, samt forsommerens 80 kroners kjoler til eftersommerens pris på 130kr tilbage).
Så var det knap så skidt at være i Odense – jeg købte dog intet af det, da det ikke var det jeg var på udkig efter.

Der er visse fordele ved provinsen 😉

* Det hænger fint i tråd med min smid ud før der flytter noget nyt ind – mangler en sweatshirt og har to kjoler der blot skal skippes afsted til genbrugen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.