klods på klods

Posted by Sacha in Hobby, mig, mig og lidt mere mig, Seneste køb | Tagged , , , , | Leave a comment

Hvad mange nok ikke ved, så har jeg altid haft et eller andet med lego, som barn stod lige så højt på min legetøjsliste som mine barbiedukker.
Til tider højere, for der er intet som at se hvor højt et hus man kan bygge af de klodser der er tilrådighed i klodskassen.
Det at erkende at man ikke bare uhæmmet kan sætte klodser oven på hinanden, for en god konstruktion kræver at klodserne er sat sammen på den bedste mulige måde, så der ikke lige pludselig ryger et tag, eller endnu værre en hel etage.

Da lego så langt om længe åbnede egen biks i København sidste år, så betød det at man nu kunne få klodser i løsvægt og finde eksklusive varer, herunder bygninger til de voksne, der gerne vil have sæt hvor der er kræset for deltaljerne og hvor leg ikke er det primære (= bygningerne er ikke åbne på bagsiden).

Også de klassiske elementer i cityserien har fået en opgradering, hvilket vil sige at de fleste af køretøjerne nu har sidespejle og der er skruet op for detaljerne, siden dengang i starten af 90’erne.

Sidst jeg var på strøget endte jeg også med at kaste 1.500kr efter et sæt med 2032 elementer i forskellige størrelser.
I weekenden begyndte jeg så at sætte disse mange elementer sammen til et hus, spækket med detaljer, ikke kun den synlige slags, men også de knap så synlige detaljer, der viser sig i byggefasen.

Kort efter at jeg havde ladet kortet gløde i butikken på strøget, dukkede der en deal op hos groupon – nemlig en deal til lekmer.
Netop lekmer havde et køretøj, som jeg længe og jeg mener meget længe har danset omkring…
Selvom jeg ikke burde være flov over min hobby, så er der et eller andet tabubelagt over at en voksen kvinde finder lego underholdende – det havde været noget andet hvis jeg var en mand, for det er lidt mere tilladt for dem at have sære hobbies.

Back on track!
Med et gavekort på lommen, så ville jeg ærgre mig gul og blå, hvis jeg ikke udnyttede muligheden og klikkede køretøjet hjem.
Som sagt så gjort, jeg fik trykket på dealen og nej, ikke vupti.
Der måtte lige et opkald til Groupon til inden at jeg havde min kode til lekmer i hus og jeg kan her fortælle, at modtager du ikke en mail med kode fra groupon, så er den at finde under dit login på groupons side.

Torsdag bestilte jeg så mine varer hos lekmer, hvor de vist led under de mange solgte deals, for udvalget var klart skrumpet ind – men jeg fik afgivet min bestilling og mandag eftermiddag var jeg så på posthuset efter pakken.

Hvad der var i pakken venter jeg lidt med, da jeg har lovet mig selv ikke at åbne for de bestilte varer, før der er 110% ryddet op herhjemme, ergo jeg har en gulerod for at nå i mål.

I øvrigt, så er der et væld af deals at vælge imellem og det bedste er, at langt hovedparten kører i flere dage, så man kan i ro og mag, beslutte sig for om den givne deal nu også er noget for en.

Indlægget her er lavet i samarbejde med Groupon, men holdningerne er helt mine egne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.