Kameraleg #18 – Nyheder på hylden

Posted by Sacha in mig, mig og lidt mere mig, Seneste køb, tankestreg | Tagged , , , | 1 Comment

Day 17: On the shelf

På hylden.
Det er et stikord til billedet for den 18. billedudfordring, der er ufattelig åben.
Med flere hyldemeter af bøger og mapper der er ordnet efter devicen: “Det står fint her, indtil jeg en dag keder mig så meget at jeg rykker rundt på det”.

Så hvad gør en klog? Jo, hun tænker kreativt og viser i stedet to ud af de tre bøger der er købt i august og indenfor de første otte dage.

Den første bog hapsede jeg i Netto, hvilket vil sige endnu en kogebog til samlingen, dog er den endnu ikke afprøvet, men der er flere lokkende opskrifter imellem herunder opskrifter på peanutcookies.

Den anden bog der er flyttet ind på hylden her i august er denne:
Hvilket er intet mindre end en 5 års dagbog, og inspirationen kom efter et indlæg over på simpel dagbog. Jeg har ført dagbog før for nogle år siden, så det er ikke nyt for mig, faktisk har jeg savnet det at føre dagbog, til at notere dagens små trivialiteter.
Så der var ikke langt fra tanke til handling og bogen blev købt, og jeg havde nu også en årsag til at købe bogen.
For et nyt kapitel i mit liv startede her i august, hvor jeg kom ud på arbejdsmarkedet og dermed et skridt ud i ukendt land, hvor jeg skulle til at være sådan rigtig voksen og lave rigtigt voksenarbejde (desværre ikke til rigtig voksenløn).
Da sådan et skridt ud i ukendt land bliver gerne fulgt af et tankemylder.

Tredje bog jeg købte var: “Harry Potter and the Goblet of Fire”, den behøver næppe nærmere introduktion og billedet her fortæller nok hvorfor.

One Response to Kameraleg #18 – Nyheder på hylden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.