Kærlighed ved første klik

Posted by Sacha in Seneste køb, Teknik | Tagged , | 4 Comments

Cheasy overskrift – I know, men hold da op hvor er jeg imponeret over billedkvaliteten, der kan lomme Canon og æblet slet ikke være med.

Normalt er jeg ikke den store manuallæser, men lige i dette tilfælde kommer jeg nok ikke så langt uden at læse bare lidt i manualen, for nok har mit lomme Canon nogle få muligheder for manuel indstilling, men der er lige nogle flere knapper og funktioner man kan vælge imellem på fætteren her.

 Det lettere rystede billede er taget med “æblet” torsdag aften, det egentlige motiv er meget skarpere.

Dette er helt klart et af mine allerbedste køb igennem årene, muligvis fordi jeg har sukket over et spejlreflekskamera siden… alt for længe siden.

Faktisk har et spejlerefleks været det, sammen med Bayswater og Alexa taskerne, været det jeg sagde til mig selv skulle være det første jeg købte for min første rigtige månedsløn, sådan gik det ikke helt og taskerne tabte i denne omgang.

4 Responses to Kærlighed ved første klik

  1. Pingback: Motivet | Jordforbindelse(n)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.