Jo, det er i den grad rakevidenskab.

Posted by Sacha in Fashionabelt, tankestreg | Tagged , , | Leave a comment

Det siges at 8 ud af 10 kvinder render rundt med den forkerte størrelse BH, hvis man skal tro de reklamer, som Triumph har i bladene med jævne mellemrum.

Men det at finde den rette størrelse er faktisk ikke så let igen, for mærkerne er ikke enige om hvad der skal være en given størrelse – især ikke i de noget større skålstørrelser.
Men selv indenfor et mærke kan der være forskel – kort sagt:

Det gik i den grad op for mig forleden, da jeg kiggede min kasse med BH’er igennem, som har ligget gemt væk fordi de har været en kende for små.

For i denne kasse lå der side om side to modeller, der på papiret er hver deres størrelse…
Men når de blev holdt direkte op mod hinanden, så var de lige store og de sidder forsat elendigt, overvejer om de ikke blot skal ud.
Fordi de i deres udformning, næppe kommer til at passe mig.

Ikke nok med at disse to BH’er er mærket med hver deres størrelse, så har jeg i min skuffe liggende to modeller indenfor samme mærke i hver deres størrelse, hvor den der på papiret burde være mindst, faktisk er den der rent faktisk er størst!

Så hvad vil jeg med dette indlæg? Jo, hiv BH’erne med ind i prøverummet hver eneste gang og gerne et sted hvor man kan få hjælp, for en velsiddende BH betyder faktisk ufattelig meget i forhold til, hvordan tøjet udenpå sidder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.