Jeg er lizzom modebloggah

Posted by Sacha in Bloggen, tankestreg | Tagged , | 2 Comments

Måske en kende provokerende overskrift, men er der noget jeg ikke helt forstår, så er det de piger (uanset om nogle af dem burde kaldes kvinder) der opretter en blog, som de har planer om skulle omhandle mode, for de har fået lidt inspiration, ved at læse med hos flere af de allerstørste moderelaterede danske bloggere.

De bikser så lige en blog sammen og kalder den noget der associeres med mode, hvorefter de poster løs med billeder af kendisser og så krydret med outfitbilleder i en køre.
Helst uden nogen forklaring på hvorfor de har postet disse mange billeder af en (eller flere) kendis(er) og så krydres det lige med en stribe outfitbilleder af dem selv, ligeledes uden noget underbyggende tekst.

Fuldkommen blæst for personligt touch og det hele summeres gerne op i “about”-feltet, at dette er en modeblog, bare for liiige at understrege tingene.

Når jeg så falder over sådan en blog, så er den første tanke der kommer til mig: “Lad nu vær’ med at prøve for hårdt, du får ikke noget gratis bare fordi du nu har en blog om måde.”

Nogen kunne mene at jeg ikke skulle gale op, for jeg har ikke ligefrem en kæmpe læserskare – nej, det er korrekt, men derfor må jeg vel gerne sukke alligevel.

For de blogs der har mange læsere, har med al sandsynlighed arbejdet for det, smidt lidt personligt ind hist og pist, så man kan fornemme at der sidder et menneske bag skærmen og ikke en robot.

PS. Jeg vil ikke selv betegne mig som værende modeblogger, hvilket kasse jeg skal stoppes i, ved jeg ikke rigtig?
Måske livstilskassen?

2 Responses to Jeg er lizzom modebloggah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.