Jeg, en chokoladegris

Posted by Sacha in mig, mig og lidt mere mig, tankestreg | Tagged | Leave a comment

Mon det er svar nok på dagens spørgsmål?

Hvis jeg lige skal friske op på hvad det er, så lyder det således: “Hvad kunne du leve af?”

Det har jeg så også gjort i perioder – and that’s not a joke!

Da jeg i starten af min studietid kørte post, så var jeg noget så kvæstet lørdag efter arbejde, så jeg endte ofte med at købe lidt chokolade til at hygge med lørdag aften foran tossekassen… eller det endte med at være min aftensmad når jeg vågnede klokken 20 efter at være gået omkuld klokken 16, når jeg var væltet ind af døren.

Men chokolade er desværre en af de ting, der er i ledtog med de små fætre vi kalder kalorier, der med nål og tråd syr tøjet ind om natten.
Så i praksis må jeg hellere være mere fornuftig 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.