Instastories: En fredag aften som introvert

Posted by Sacha in Bloggen, Instastories, mig, mig og lidt mere mig | Leave a comment

Jeg nåede aldrig at blive hyper over Snapchat, har manglet mennesker at interagere med. Har den dog forsat liggende, primært pga. filtrene, meget voksent…
Men Instastories synes jeg er genialt, fordi dem jeg følger er lige der i toppen af mit IG-feed med deres Instastories og det er fra hele verden, og det er lettere at interagere med dem man kender.

Kort fortalt: Instastories er genialt.

Det var fredag som introvert jeg kom fra.
Jeg er en af disse introverte, eller som det hedder på dansk: Indadvendt, hvilket er fuldstændigt forkert ord, da det er et negativt ladet ord.
Er man indadvendt er man underligt.

Derfor har jeg i rigtig mange år benægtet at jeg skulle være det, og har tillært mig at være ekstrovert/udadvendt, fordi det er det rigtige.
Det var først efter test nummer to i jobsøgningssammenhæng, at jeg måtte erkende at jeg er introvert og det også har sine styrker.
Jeg har i en hel del sammenhænge oplevet, at når snakken er faldet på introvert/ekstrovert og jeg så har fortalt, at jeg er hamrende introvert.
Så kigger folk vantro på mig og siger: Ahh… det kan nu ikke passe!
Men jeg har lært at være på og agere ekstrovert, men det dræner mine mentale batterier, for jeg duer ikke til det for en introvert, som mig, overfladiske small talk eller at være selskabspapegøje.
Det ville da være fedt at have det sådan, men det har jeg ikke og vil efter et par dage hvor jeg har været på, være fuldstændig smadret. Hvilket ofte falder sammen med fredag eftermiddag.
I går var sådan en fredag, og hvor jeg under normale omstændigheder ville pusle med lidt LEGO og et glas med procenter i, så måtte jeg i går nøjes med lidt foto af LEGO og ellers min computer.

Så hvad pokker kunne en introvert der lader batterierne op i fredag aften så  lave, jo: Takket været Instastories, er her et bud.

Det her er så mit første upload til Youtube, da jeg måtte erkende at Flickr ikke er pokkers fantastisk til videoer…
Har et par stykker som skal flyttes til Youtube med tiden.
Måske lidt step finder vejen dertil også?
En ting er sikkert, videoerne vil som hovedregel kun kunne ses via link her på siden, de er ikke søgbare inde på youtube.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.