I et kosteskab af klodser

Posted by Sacha in Bolig, mig, mig og lidt mere mig, tankestreg | Tagged , | Leave a comment

Læste i dag på en af netaviserne, at boligpriserne skulle være på niveau med ’99, men hvad hjælper det hvis realkreditinstitutter og banker har sorte huller på Danmarkskortet, som gør at boliger kan være svære at få solgt.

Selvom bankerne er blevet mere forsigtige/tunge at danse med, så har jeg besluttet mig for at få en samtale med min bankrådgiver, for at få en idé om hvad man bør være opmærksom på, når man tager på boligjagt, især når der hovedsagligt er tale om andelsboliger, jeg har kig på, for hvad betyder alle de tal der står på papiret for de forskellige boliger.

Det vil så være min første rigtige samtale med en bankrådgiver, tænk at jeg har kunne trække den ind til jeg fyldte 30 😉
Billedet er fra nytårsaften hvor mig, min søster og hendes kæreste,
gik amok i vores gamle samling af legoklodser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.