Hvornår har en blog fødselsdag?

Posted by Sacha in Bloggen, mig, mig og lidt mere mig, tankestreg | Tagged , , | 4 Comments

Kom til at tænke på det her i dag, hvor jeg fik en reminder om at jeg havde glemt at forny webhotellet (domænet var blevet fornyet – hvordan jeg kunne huske det ene og glemme det andet er et godt spørgsmål*).

For hvornår har bloggen egentlig fødselsdag?

Er det dagen hvor man køber domænet, webhotellet og kobler det sammen med en blogplatform og udgiver sit første prøveindlæg, eller er det dagen hvor man fortæller hele omverdenen at man nu er flyttet ind på denne blog og med dertilhørende: “Velkommen allezusammen!”?

Hvad mener du kære læser (hvad enten du er fast gæst, sporadisk eller blot på gennemrejse)?

 

 

 

 

 

 

* Eller et udslag af manglende brug af scrollfunktionen på udbyderens hjemmeside i kombination med en meget overfladisk læsning af mailen derfra, der fortalte det hele – skåret ud i tændstikker… *ahem*

4 Responses to Hvornår har en blog fødselsdag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.