Hvis det lyder som en søløve og ligner en vindmølle…

Posted by Sacha in mig, mig og lidt mere mig, tankestreg | Tagged , | Leave a comment

Så er det nok ingen af delene, men der imod mig en mandag over middag på arbejde, hvor jeg måtte bruge resten af dagen på at genskabe de geniale linjer, som fløj ud af fingrene på 5-10 minutter og som så blev slettet, da browseren valgte at fryse…

Ja, jeg kunne have husket at trykke på den lille blå diskette oppe i hjørnet, men det tænkte jeg ikke på i min rus.
I øvrigt, er jeg den eneste der har moret mig over at en diskette forsat er ikonet for gem, selvom det er nogle år siden, at vi sidst hørte klikket fra disketten, når den gemte..

I hvertfald måtte jeg genstarte computeren og dermed lukke 7 filer ned plus et par faner i de to browservinduer jeg havde åbne…
En anelse bittert – bare en lille smule.

Det var så klokken ni… resten af dagen brugte jeg på at genkalde mine geniale linjer – uden held.
Hvilket var årsagen til at jeg sad og talte til mig selv, samt fægtede med arme og ben på kontoret der lidt over et.
Nu skal det lige siges at jeg har kontor kort før kaffemaskinen, så alle der har skulle hente kaffe i det tidsrum har set tosse fægte med armene.

Nå ja, søløven… min stemme er lidt rusten og jeg har forsat en rulle toiletpapir på kontoret, lidt lettere end at rykke hele kontoret ud på toilettet, very charming.
Der er lidt Rudolf over mig – eller Rudolf-ine…

Tirsdag venter atter en dag med til arbejde i en browser – lidt utroligt at jeg kan krølle min hjerne, til at skrive mere end tre ord i et blogindlæg på kort tid, når det tog mig lidt for mange timer, at få et mindre antal linjers noter skrevet ned i et worddokument og kun to linjer i mit egentligt dokument.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.