Hjælp, jeg skal giftes!

Posted by Sacha in Bryllup | 2 Comments
Forlovelsesring af LEGO og to glas champagne

Pandoras æske

Hvem har ikke hørt om forlovelseshistorier, både de über romantiske, de kluntede, og de yderst praktiske.

Men ingen taler om Pandoras æske, for det føles lidt som at åbne Pandoras æske.
For der er ikke så få ting, som man skal have styr på og hvis der er noget man ikke skal, så er det at google bryllups to-do lister, for i følge sådanne lister, er man allerede efter tidsplanen, nærmest uanset datoen, eks. kjole, (fest)lokaler, vielsen, ringe, fotograf, frisøren, transport og budget.

Jeg nåede igennem forskellige lister, nogle ekstremt amerikanske, nogle på dansk der kunne vække den indre Bridezilla hos mange (listen fik mig til at græde af grin), og så fandt jeg endelig to overskuelige lister, hvor af den ene blev printet ud og sat ind den (lyserøde) nyindkøbte A4-notesbog.
Listen der passede til mit naturvidenskabelige sind kan findes hos Lilly, der er en pdf – lige til at printe ud.
Notesbogen er jeg glad for, for selvom vi kan pinne lige så tosset på Pinterest, så er der intet som en notesbog til at holde styr på idéer, tossede indfald og deadlines.
Huskelisten er printet ud, og sidder på de første to sider i bogen, så det er muligt at vinge et punkt af – det er så dejligt overskueligt.

Når to praktiske grise skal giftes

Nu er vi to med en teknisk/naturvidenskabelig baggrund her i huset, så frieriet var kun et par timer gammelt, da vi åbnede for Pandoras æske.
– og inden for den første uge, var der både bestilt forlovelsesring (den fortjener sit helt eget indlæg!!), postet på de sociale medier (facebook glødede!) og fået tid og sted på plads.
Sidstnævnte måtte vi handle hurtigt på, da den nye ferielov ville spænde ben for os.
Så grundet ferieloven, finder vielsen sted under et år efter forlovelsen – helt efter alle traditionernes og kunstens regler.
Men når man nu får rammerne (kirke + lokaler) på plads indenfor den første uge, og man føler at man har kastet sig ud hvor man ikke kan bunde, fordi alt virker ekstremt overvældende og uoverskueligt.
Så sker det at undertegnede fik forbud om at tale om bryllup 1 time før sengetid. Stressede muligvis en anelse over det.

Forbuddet hjalp..

Building up a bridezilla?

Det håber jeg nu ikke sker, men jeg smider nu alligevel en bryllupskategori på. Hvis jeg nu skulle skrive flere bryllupsrelaterede posts (hvilket vil ske med 98% sandsynlighed), for der er flere ting jeg har undret mig over, efter at være trådt ind i denne verden eller fase om man vil.
Det drejer sig eksempelvis brugen af ordene: Bryllup, brud, vielse og man kan i sit baghovede høre et: *Katjiing*.

2 Responses to Hjælp, jeg skal giftes!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.