High Street på første parket

Posted by Sacha in Fashionabelt, tankestreg | Tagged , | Leave a comment

København har Strøget (og Købmagergade), hvor High Street butikkerne fylder godt op på første parket.
Man skal ikke gå langt før man ser en af disse butikker, hvis man kommer fra Rådhuspladsen af.
Kommer man der i mod oppe fra Kongens Nytorv, ser billedet en smule anderledes ud, for der møder man diverse designerbutikker: Hermés, Louis Vuitton og Mulberry finder man blandt andet her.
Ikke noget med at måtte nøjes med billigere adresser på sidegaderne, det er muligt at lade folket beundre (og undres over) disses vinduer – varer der koster knaster.

Så er der Odense, landets tredje største by.
Tager man et overfladisk blik ned af gågaderne Kongensgade samt Vestergade, som de to store gader hedder.
Så mødes man af High Street og andre varer der er til at betale, det ser en smule gråt ud, en tur ned af gågaderne kan hurtigt overståes.
Man kunne tro at alt andet end High Street, er man nødt til at betjene en computer for at få fingrene i, men det er ikke helt sandt.
For guldet – de lidt dyrere ting finder man i et par af sidegaderne, mere præcist Vintapperstræde, Klaregade og Pogestræde.
I Vintapperstræde ligger der en lille smykkeforretning, hvor jeg flere gange har beundret nogle (i mine øjne) ikke helt billige ringe, den ene af dem har en figur af Karl Lagerfeld.
I Klaregade er der blandt andet Paddington, hvilket er en lille hyggelig butik jeg ofte må ind forbi, selvom jeg er yderst påholdende med mine penge.
I Pogestræde ligger Dr. Adams og her har jeg endnu ikke været inde, selvom de forhandler mange forskellige ting i en prisklasse jeg ikke rigtigt kan være med i.

Det er ture forbi sådanne butikker der fortæller mig, at Odense ikke er en totalt udørk.

En dag vover jeg mig nok ind i disse butikker og tør svinge dankortet.

Nå ja, jeg er klar over at København også har sidegader til Strøget med spændende butikker – faktisk er disse gader nogle af mine yndlingsgader i København, de er langt mere hyggelige.

Nå, dette var ment lidt som en hyldest til de mindre butikker i Odense, der indeholder andet end High Street og ting som jeg kun drømmer om – endnu.

Apropos påholdende med penge, så røg der et par jeans med hjem i dag, til 259,95 – jeg elsker når det lykkes mig at finde jeans til under 300kr 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.