Hæng i!

Posted by Sacha in tankestreg | Leave a comment

Skal man fortælle omverdenen at man skifter spor, at man forsøger (ihærdigt) at ændre vaner til det bedre, eller skal man lukke munden, som var den limet sammen med superlim?

hæng i

Det er hvad man kalder et rigtig godt spørgsmål, og det er af den slags der ikke findes universal svar til.
Så i denne omgang besluttede jeg mig at være åben, for hey! Jeg har alligevel griflet om det her på kanalen, så hvorfor ikke også skrive om det på Facebook, og jeg tænkte at det nok ikke ville smide mere end et like eller to af sig, til en kommentar om mine første -1,8 kg.
Oh.. boy I was wrong.
37 likes, hvilket er alligevel et par mere end jeg lige regnede med og følte jeg mig en smule presset? Jo tak.

Men se det fra den lyse side, så ved ikke at gemme på det, så er der lige den der ekstra motivationsfaktor – som vil være gavnlig at have i baghovedet, når de trælse dage kommer, de dage hvor vægten nægter at rykke sig.

Så nu er der ingen vej uden om, det er bare med at hænge i og fordi jeg har en lille ting med regneark, så har jeg selvfølgelig beregnet hvor lang tid det vil tage med et gennemsnitligt vægttab på x kg.

En lille ting mere, bare fordi jeg kører WW (igen igen), så kommer der ikke ww-beregninger ud for opskrifterne, da det simpelthen vil forvirre mere end det vil gavne.
– og ingen kan lide at se sort på hvidt hvor slem en gedigen kaloriebombe er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.