Gode sager ligger i venteposition

Posted by Sacha in Bloggen, tankestreg, Teknik | Tagged | Leave a comment

kalleskunJeg lå ikke på den lade side i 2013, jeg var rent faktisk i køkkenet flere gange og selvom jeg kunne poste tingene uden billeder, så er der et eller andet med det visuelle.
Postede godt nok et indlæg mellem jul og nytår uden billede, men det føles ikke rigtigt – hellere ikke når det jeg poster er for egen skyld.
Det der har holdt mig tilbage, har været billedbehandlingsdelen, fordi min indre JvA har taget magten over min imaginære pengetank.
Så jeg har ladet mig nøje med photobucket i meget lang tid, indtil det gik op for mig at det af en eller anden grund spolerede kvaliteten på mine billeder. Derefter gik jeg over til GIMP hvilket jeg ikke rigtigt har kunne samarbejde med, trods adskellige ture forbi youtube og tutorials, tingene er langt fra blevet som jeg ville have det.

Så da jeg i dagene inden Bodils tur over landet, faldt jeg over PSE12 hos computercity til 749kr, desværre var der udsolgt og jeg var ikke interesseret i at giver 250kr mere for det hos elgiganten. Prisforskellen er noget man kan tage at føle på, så jeg var tålmodig og den tålmodighed betalte sig, for lige omkring nytår var programmet igen på lager, og jeg tyggede lidt på det, indtil mandag aften hvor jeg endnu engang sukkede dybt over GIMP og så var der ingen vej uden om.
PSE12 skulle klikkes hjem (selvfølgelig føres den ikke i butikken i Odense..) og her onsdag formiddag stod der en en rødklædt postdame ude foran min dør med kuverten indeholdende PSE12.

Mens dette indlæg er blevet griflet ned, så er PSE12 blevet indstalleret og nu mangler der blot en genstart af computeren og jeg er i gang.

Måske jeg skulle få skippet et par ansøgninger afsted, inden jeg kaster mig over programmet sådan for alvor?
Her onsdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.