Fortabt i LEGO-klodser

Posted by Sacha in LEGO, tankestreg | 2 Comments

De fleste kender det at fortabe sig i en ting, og pludselig er tiden fløjet af sted.
Sådan har jeg haft det med bøger igennem mange år, det er så utrolig dejligt afslappende.
Jeg havde ikke tænkt at jeg kunne have samme oplevelse med et spisebord fyldt med LEGO-klodser, godt nok har jeg ind imellem på mit CV skrevet at LEGO er mit Sudoku, fordi det stimulerer de små grå, men samtidigt er det afslappende, men at det kunne være lige så afslappende som at læse en bog, det havde jeg ikke ventet.

Sidste weekend kastede jeg mig over mine klodser, fordi der i LEGO-fanforeningen var en konkurrence under temaet: “venner” og jeg var ude i sidste øjeblik med at bygge, af den simple grund at jeg ikke kunne komme på hvad jeg skulle fylde en baseplate ud med (32*32 knopper). Men pludselig slog det mig at det skulle være mine 20’ere, nærmere bestemt festerne i KU/KS-regi, blev et øjeblik nostalgisk grundet den gamle dames 100 års fest og invitationerne til Landsråd i både KU og KS.

Da rammerne var lagt, så måtte jeg bygge et bordfodboldbord, det hører sig til, for uanset hvor jeg har været til fest og der har været et sådan spil, så har de små mænd på metalstænger været i gang. Der var også altid det ene bord, hvor de tomme glas og flasker havnede, så selvfølgelig skulle det også bygges.

060316Venner6

Dernæst så var måtte der en bar til, ingen fest uden en bar, som var det sted andre hang ud, på begge sider af baren. Nogen havde måske tjansen som barmand, men der var altid flere til at hjælpe til.

060316Venner3

En lille vigtig detalje, som jeg måtte have med også selvom den forsvinder i det store billede: Omgangs klokken – sådan, en har en bar nu engang.

060316Venner4

Og et af bordene, et stykke fra musikken kunne man altid finde en flok mennesker, det var gerne her de politiske debatter kunne forsætte (eller sladderen slå rødder 😉 )

060316Venner5

Jeg kender også flere par som er blevet dannet igennem KU/KS, så selvfølgelig skulle de også repræsenteres.
Det samme gælder den tomme flaske oven på højtaleren.

060316Venner7

Men det sjoveste ved dette byggeri, var nu at finde ud af om jeg havde nok jakkesæt, nok kvindelige torsoer i pænt tøj.
Det sjove er at selv her afspejler det virkeligheden, for selv blandt mine minifigurer er det mændene der er pænest klædt og kvinderne der halter efter.
060316Venner2

Selvom jeg startede med at bygge dette for at deltage i en konkurrence, så blev jeg så opslugt af at finde på de forskellige elementer at jeg tilbragte hele lørdagen iført pyjamas og fedtet hår, jeg glemte endda alt om at spise.
Jeg blev simpelthen sendt ned af Mindernes Allé og konkurrencedelen blev det mindst vigtige af mit byggeri, faktisk er det som om at jeg blotter en smule af mit inderste når jeg viser denne MOC.

Så tag godt i mod det.

2 Responses to Fortabt i LEGO-klodser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.