Fornægtelse, erkendelse, kold tyrker – oh sweet jebus! (Del 6)

Posted by Sacha in tankestreg, Træning | Leave a comment

Dette kapitel er lidt anderledes, da det er skrevet efter hjemkomst, da jeg ikke havde computer med på ferie, og det er svært at skrive blogindlæg på telefonen.
Så her følger en opsummering af de tanker jeg gjorde mig løbende og de udfordringer jeg mødte.

At tage på ferie en måned inde i forløbet, er en udfordring af de store.
For ens gamle vaner ligger forsat på rygraden, og det kan være svært at få spist ordenligt, især når man er på et hotel med all-inclusive.

Første møde med morgenmadsbuffeten fik mig til gå en anelse i panik.
Forestil dig en klassisk brunchbuffet aka fedt og carb-galore, ikke at der er noget i vejen med disse ting, fordi vi skal have både fedt, protein og kulhydrater, men sammensætningen her, er ikke det der er godt sådan på daglig basis.
Grønt var til stede, dvs. agurkeskiver, tomatskiver og peberfrugt i ringe, plus frugt.

Frokosten var generelt set en hel del bedre, hvor der var både rød og hvidkål, med revet gulerod som pynt på begge skåle med strimlet kål, derudover græsk salat, og andre salater på baseret på mayo/græsk yougurt.
En varm buffet med kød, eller varmt grønt (en del svømmede i olie), samt børneklassikere som pasta, kødsovs og fritter.
Plus kage og frugt til dessert.

Aftensmaden var lidt som frokost, dog med lidt variation i både salater, varme retter og desserter, dog med børneklassikerne som gengangere.

Ulempen her at meget af det svømmede i olie.

I løbet af dagen var der mulighed for byg-selv sandwich ved poolbaren, hvilket var smart hvis man havde været udenfor hotellet mens der var frokost.

Om aftenen var der frit valg blandt diverse drinks, samt øl, vin og sodavand/vand.

Så fristelser var der mere end rigeligt af, og jeg forsøgte ikke at lade de gamle vaner vinde.

På motionsfronten, måtte jeg flere aftener, vade frem og tilbage på mit hotelværelse, for at nå op på 10K skridt, der er helt sikkert dage hvor jeg allerede havde opnået det, men ikke registreret det, da jeg ikke havde ur på i vandet.

Der var en dag hvor jeg kun nåede 9,5K skridt og de 1500 var foregået hen over gulvet på hotelværelset, hurra for muligheden for at kunne rulle ned!

Jeg havde en idé om at jeg næppe havde tabt ret meget oven på turen, så overraskelsen var står da vægten “kun” gav et plus på 500 gram.

På motionsfronten fik jeg bevæget mig en del på trapper, da jeg havde hotelværelse på 2. sal, det samme havde mine forældre, samt søster/svoger/nevø, så der blev gået en del på beton/marmortrapper, hvilket kunne mærkes på lårbasserne.
Og turen i både havvand og swimmingpool kunne mærkes på mavemusklerne, fordi de blev brugt på anden måde end normalt.

Nu er jeg så hjemme igen, og tilbage på sporet igen.

(selve ferien kommer i et særskilt blogindlæg)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.