Flyttemand Olsen

Posted by Sacha in Aha, Mad | Tagged | 5 Comments

Forleden var jeg en tur på Christianshavn og her ligger en lille perle, nemlig Amagergade.
Denne meget smalle gade minder mig om små smalle gader, som dem man finder i gamle bydele ude i provinsen.
Det er gaden der er kendt fra monopoltidens tv, og kendt for hvad? Hintet findes i overskriften 😉

Amagergade er smal, og ikke lige frem designet til bilkørsel med den stenbelagte vej, alligevel nåede jeg at se to biler kører igennem, fra hver sin ende!
Dog ikke på samme tid, det ville klart give en udfordring for dem bag rettet.

På den grå bygning kunne klaser af små druer spottes, jeg håber dog ikke at husets beboere napper af dem, for jeg tvivler på at de er helt fri for sjove ting og sager pga, den store vej der ligger blot et spytkast derfra.
Emma!! En omgang til bordet! Behøver jeg sige meget mere 😉

En af landets ældste daginstitutioner, måtte lige google bygningen – for lige ved siden af lå en bygning, med nutidens brandtrapper klistret uden på bygningen.

Farvesplash på en fransk altan.

Indsnusningen af Christianshavn sluttede på Lagkagehuset, og da jeg postede et billede af mundgodten her på Instagram fandt jeg ud af hvor mange afdelinger Lagkagehuset har i København.
Når man nu er på Christianshavn, hvad er så mere passende end en Christianshavnerkage med en kop varm kakao til at styrke sig på.
Kagen var et hit – MuuuuuuumS!! – og kakaoen det modsatte, her kunne man godt have disket op med varm chokolade i stedet for automatkakao, især til prisen.

Det er ikke sidste gang at jeg køber sådan en kage, for den koster det samme som kagerne fra Agnes, men denne her er der langt mere gods i – lækker sød/sej/knasende bund og blød let syrlig frugtmousse på toppen.

5 Responses to Flyttemand Olsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.