Fiks og flyveklar

Posted by Sacha in mig, mig og lidt mere mig, Seneste køb, Sport | Tagged , | 4 Comments

Så har jeg fået gennemført C25K-løbeprogrammet og så har jeg endnu til gode at kunne løbe 5km på 30 minutter, det er “kun” blevet til omkring 4km plus de løse meter.
Så det må være næste mål, at kunne løbe 5km på omkring 30 minutter.


For ca. 14 dage siden fik jeg købt mig lidt løbegrej og jeg fik blandt andet købt en bæltetaske, noget jeg ellers har forsvoret at ville iføre mig igen.
Husker forsat bæltetaskernes storhedstid i starten af 90’erne, hvor jeg havde en oversej *host* en i hvid med reklamelogo fra L’oreals Studio Line.
De er bare ikke fikse, men jeg overkom min forfængelighed og købte en fra Eastpack, da jeg manglede noget at opbevare blandt andet mine ting i når jeg løber.

Den har faktisk vist sig at være et temmelig godt køb, selvom det kostede på forfængeligheden, for jeg har plads til både telefon, nøgler, skiftebriller, et tyndt net og mit dankort.

I samme omgang smuttede jeg i H&M efter et par shorts og et hårbånd, i øvrigt er jeg lidt stolt over mig selv, for mine shorts er købt i en str. 40 og det er alligevel nogle år siden at jeg sidst har kunne skrue mig ned i den størrelse – temmelig fedt faktisk.

4 Responses to Fiks og flyveklar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.