Fem års bloggerjubilæum

Posted by Sacha in mig, mig og lidt mere mig, Samfund, tankestreg | Tagged , , , | Leave a comment

September 2006 sprang jeg ud i ukendt farvand, jeg oprettede en blog.
Det hele startede med at jeg igennem flere måneder havde luret med på blogs hvor bagmændene var nogle KU’ere og ja, mænd.
Dette faktum gjorde at jeg fik blod på tanden og jeg sprang ud i det, nettet var mig ikke helt fremmed, da jeg havde to års erfaring som debattør ude på World Wide Web.

I slutningen af september var jeg så til mit første Konservative Landsråd og har været med til hvert ordinære lige siden, lige ind til den i weekenden, som jeg helt tilbage i juli da programmet kom, valgte ikke at deltage i.
Men da jeg lørdag faldt over DR Updates mini opdækning af opstarten på Landsrådet, så kunne jeg mærke hvor meget jeg i grunden alligevel havde lyst til at være med.
Det ikke at opleve stemningen, som er helt speciel og den har helt sikkert været meget anderledes i år, hvor vi både mistede Ministerposter og blev rundbarberet ved valget for godt to uger forinden.

Tilbage til bloggerjubilæet, som jeg kom i tanke om da jeg fandt dette billede fra gemmerne – som jeg brugte på min første blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.