Fashionable roses – gradient

Posted by Sacha in tankestreg, Teknik | Tagged | Leave a comment

Nu vil jeg ikke vove at påstå at jeg er først med det først, et eksempel ud af mange kunne være farvede kløer i teknikken gradient/ombré (kært barn… you know).

Men men men… et sted må inspirationen til denne teknik komme fra og et bud på dette, kunne være roser.

Og apropos photoshop og farveklatter, så fandt jeg ud af at photobucket har den funktion, så man behøver ikke kaste penge efter et fotoprogram for at opnå effekter på billeder og jeg som sidder med et tudsegammelt billedbehandlingsprogram, er det en lettelse, for så slipper jeg for at klippe og klistre.

Er der ønsker for hvor man finder dette sted i photobucket, så giv lyd – for det er ikke så kompliceret igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.