Et alternativ til kopnudler: Laks og Avokado i skål

Posted by Sacha in Mad, tankestreg | Leave a comment

Det er let at falde over de lette løsninger, især når man render rundt i supermarkedet og er småsulten.
Forleden da jeg kiggede ugens tilbudsaviser igennem, falder jeg over et billede i nettoreklamen med en henvisning til deres hjemmeside.
Dovenskaben længe leve, for jeg gad ikke slå op på nettet, selvom både computer og telefon var lige ved siden af.
Billedet viste en simpel udgave af sushibowl og jeg kunne slet ikke slå billedet ud af hovedet, da jeg en time senere stod i netto, men da jeg stod i netto med posen med ris i hånden, orkede jeg end ikke i tanken at risene skulle koges.
Så jeg faldt over nudlerne.
Laksen i skiver blev byttet ud med en røget peberlaks.

Hjemme igen, smed jeg nudlerne i en omgang kogende letsaltet vand.
Mens det hyggede sig, kunne jeg passende skive avokadoen (som for en sjælden gang ramte plet) og røre en dressing sammen af en rest pulverdip, samt løsne nogle “flager” af laksen.
Da nudlerne var kogt, var det blot at samle hele herligheden og drysse lidt (af den gigantiske pose med) sesam over til sidst.

An IG-friendly Bowl of food.

Således opnåede jeg en skål med mad, som for en sjælden gangs skyld var instagram værdigt, meget godt at man ikke kan se at skålen har fodboldprint på ydersiden og fodboldbaneprint under maden…

Det er ikke sidste gang jeg har ladet dovenskaben overfalde mig i denne form, måske jeg næste gang skulle tilsætte lidt mere grønt af hensyn til de famøse 600 gram om dagen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.