Et af de glemte mærker?

Posted by Sacha in Fashionabelt, tankestreg | Tagged , | Leave a comment

Når man cruiser rundt på diverse blogs der fabler om og viser tøjønsker og køb, så er det mange af de samme mærker der går igen: H&M, Zara, Topshop, Friis & Co og Monki og så de forskellige mærker under Bestseller.
Der er så et mærke jeg har lagt mærke til ikke rigtigt bliver hevet frem, det er Fransa.
Jeg ved ikke om det skyldes at det mest skulle være udbredt i mindre byer i butikker a la “Connys klæder”, hvilket ikke ligefrem skriger hipt navn og skræmmer “fashionistas” væk.

Stilmæssigt ligger det i mine øjne mere til den klassiske side, med styles der ikke forældes om to måneder (sådan groft sagt).
Nogen måtte mene at det er kedelige ting mærket sender ud på hylderne, men det kommer igen an på hvilken stil man selv læner sig op af.

Jeg må ærligt indrømme at jeg oftere er i stand til at finde noget blandt Fransas styles end jeg gør i topshop og Monki, hvis jeg skal sammenligne fransa med noget, så er det H&M’s afdeling med workwear/businesslooket (kan aldrig huske hvad den afdeling hedder).

Faktisk har jeg set flere elementer blandt de sparsomme ting på hjemmesiden, som godt måtte finde vej til mit klædeskab, hvis det ikke var for min “tøjpolitik” 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.