Enten er jeg ufattelig modig, eller også er jeg utrolig blød i bolden

Posted by Sacha in Bloggen, Foto, Hobby, LEGO, LEGO365, mig, mig og lidt mere mig | Leave a comment

010117LEGO365 367-365

For jeg er begyndt på år to, hvilket gør dette billede til nummer 367 i rækken, og det er ikke det mest tossede.
For jeg har også oprettet en facebookside, noget jeg har overvejet i noget der minder om halvandet år, men jeg har virkelig skulle løbe mig mod til, for hvis der er noget der er selvpromoverende, så er det en facebookside.
Ja, jeg ved det: Fordom, fordom, fordom.

Der skulle lige 10 års blogging til før jeg kastede mig ud i det og halvandet års tilløb, og alligevel føles det utrolig impulsivt.
Men det er nok ikke nogen skidt følelse, for det er den samme jeg sad med da jeg oprettede min første blog, samme følelse jeg havde da jeg kastede mig ud i studenterpolitik og igen samme følelse da jeg i et tidligere job skulle præsentere adskillige ting.

Nogen gange skal man bare gøre det og se hvor det leder en hen, og så bruge det som endnu en ting til erfaringsrygsækken.

Så hej 2017, jeg er spændt på hvad du vil byde på.

 

Åh… Hvad min side hedder inde på Facebook? Den er opkaldt efter bloggen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.