Engang havde vi billedmapper…

Posted by Sacha in Bloggen, Fashionabelt, mig, mig og lidt mere mig, tankestreg | Leave a comment

Det var egentlig meningen sidste år, at jeg skulle lave en lille serie om mine 10 år som del af blogosfæren.
Jeg nåede kun 2006, 2007 og 2008.
Så nu var det muligvis på tide at jeg forsatte, især med tanke på at det snart er 11 år siden at jeg åbnede min første blog, lidt i protest mod at alle dem jeg kendte som “klogede” sig var mænd.

Så jeg fandt her til aften harddisken frem og bladrede igennem billeder fra 2009 og 2010, og her kunne jeg se fordelen ved de digitale billeder – og billedmapper på en harddisk: Det har gjort det lettere at skyde og gemme billeder, som aldrig nogen sinde ville nå et gammeldaws billedalbum. Tror måske end ikke billederne ville være blevet taget i den analoge tidsalder.
Jeg blev nostalgisk og faldt over en hel del billeder hvor der har været alkohol involveret, billeder i sjovt tøj, som jeg rent faktisk har bevæget mig rundt i, udenfor kollegieværelset dør, samt de der mere billedalbum-i-reolen-venlige billeder.

Så nu har jeg en lille udfordring: Vil jeg vælge de allermest polerede billeder, eller billeder jeg har postet før (som jeg græmmes lidt over i dag) eller billeder fra gemmerne.
For beklædningsmæssigt der prøvede jeg vitterligt grænser af, noget af det var kimen til min fascination af vintage, andet… yikes!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.