En videresendt vittighed…

Posted by Sacha in Uncategorized | Tagged , , | Leave a comment

Jeg tager ikke ansvaret for krummede tæer og indborede negle i huden under fødderne. men visse vittigheder er simpelthen så platte at de på en eller anden mystisk vis har en en eller anden form for charme.

“Hej tøser

Jeg håber ikke, at I har begået samme fejl som mig, men for en sikkerheds skyld får I lige en advarsel.

Når jeg går i bad, så bruger jeg lige resten af hårshampooen til at vaske kroppen med. Men i dag kom jeg til at læse på flasken….: “For ekstra volumen og mere fylde”….shit!!!! Ikke så mærkeligt, at det er svært at kontrollere vægten.

Jeg bruger kun opvaskemiddel fra nu af. Der står “Fjerner selv det værste fedt”.

Held og lykke – tøser”


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.