En spiral i lime og sort.

Posted by Sacha in Håndarbejdskurven, mig, mig og lidt mere mig | Tagged , , | 3 Comments

Jeg er begyndt på at hækle en grydelap i lime og sort, at kameraet i mobilen så gengiver farven lime som fesen udvisket pistaciegrøn er noget andet.

Nu hvor jeg har hæklet kurve (hele tre styks), Fimsede Flemming og bedstemorfirkanter, så måtte det jo være på tide at lave noget andet og brugbart.

Så jeg har kastet mig over at hækle en grydelap i første omgang, man skal jo starte et eller andet sted og jeg endte endda med at starte på lappen uden at have en opskrift foran mig, jeg brugte i stedet idéen der ligger til grund for kurvene.
Dog er jeg forsat så meget rookie, at jeg ikke har helt styr på de pæne overgange fra en garnfarve til en anden, men det lærer jeg vel nok på et tidspunkt.

Årsagen til at valget lige faldt på en grydelap er at jeg efterhånden er lidt træt af, at jeg får svinet viskestykker til, når varme fade, plader og gryder skal berøres.

Så ville det være fedt hvis en hær af grydelapper med tiden kunne overtage denne rolle, så nu er det store spørgsmål: Hvor stor skal denne lap så være?
Jeg hækler lystigt videre.

3 Responses to En spiral i lime og sort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.