En nisse på spil

Posted by Sacha in Aha, mig, mig og lidt mere mig | Tagged , , | 2 Comments

I morges da jeg mødte ind på arbejde, blev jeg mødt af et frakoblet tastatur og skærm, tænkte at stikket måtte være faldet ud i går aftes og jeg var ikke lige i humør til at rode rundt blandt ledningerne på bagsiden.
Lige i det øjeblik jeg får krabbet mig om på bagsiden af computeren ser jeg to små nisser og så kunne jeg forstå sammenhængen.
Så den let mugne mine blev forvandlet til et smil (og undertegnede blev som et barn igen…), bag tastaturet fandt jeg endnu en og i mit krus lå der også en nisse.

Så jeg har fået mig en drillenisse på job, det har ikke været nemt at være min nisse.
For:

  1. Vi sidder tre på kontoret
  2. Jeg har ikke været ret meget væk fra min pind denne uge
  3. Jeg har været der længe hver dag

Så på denne fredag var det et rent held at kontoret stod tomt længe, så nissen havde frit spil på min plads 😀

Men om det er en mand eller kvinde der er nissen, det er et godt spørgsmål – og jeg har godt luret på hvem det kunne være, for det er ikke let – da jeg “bor” på vejen ned til kaffemaskinen, så alle har en god anledning til at gå forbi 😀

2 Responses to En nisse på spil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.