En kurv – mit første færdige hækleprojekt

Posted by Sacha in Håndarbejdskurven, mig, mig og lidt mere mig | Tagged | 6 Comments

Jeg vil godt tillade mig at være meget stolt, for denne kurv er det første brugbare jeg har hæklet.
Ikke at mine bedstemorfirkanter ikke er brugbare, der skal bare mange flere til end de 18-20 stykker jeg ind til videre har hæklet, så der skal produceres en hel del flere firkanter før jeg har nok til noget – hvad det noget er har jeg ikke besluttet endnu.

Så seee… og det bedste er at den blev hæklet på en (lørdag) eftermiddag inklusiv en kaffepause.

 

Jeg har brugt en halvstor nål og når garnet er tykt, så skal der ikke meget til før det ser ud af noget, garnet er i virkeligheden ikke garn men en meget lang strimmel stof – så det er muligt at fremstille garnet selv.

Min mor valgte også at lave en kurv og man kan vist godt se at hun er noget mere rutineret med en hæklenål, end jeg er.
Dog skal det lige med at hendes kurv er en omgang større i bunden end min – men ser vi på formen, så er min en anelse skæv.
Her er ingen af kurvene hæklet færdigt.

På første billede ligger der i kurven et nøgle lyserødt “garn” og ja, jeg har planer om at lave endnu en kurv, muligvis med en noget større volumen da min oprindelige tanke med kurven var at lave et sted hvor mit garn kan ligge når det er i brug.
Men mulighederne er mange med dette udgangspunkt, det kan næsten ende med at jeg laver en større produktion og så får familien kurve/brødkurve/bordskånere i gave om et halvt års tid 😀

6 Responses to En kurv – mit første færdige hækleprojekt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.