Efterår i juni

Posted by Sacha in tankestreg | Tagged , , , | Leave a comment


De sidste par dage har mere mindet om det tidlige efterår med regn og rusk, for jeg kan se det på mine sandaler, at vejret ikke har været sommeragtigt klokken kvart i kvalme (lige bortset fra at solen forsøger at ramme mit fjæs alt alt for tidligt). De står nemlig samme sted som jeg placerede dem den 31. maj, da jeg planlagde klædeskabsudfordringen for juni.
Apropos den udfordring, så kører jeg den som rene billeder på instagram og så får jeg forhåbentlig nosset mig sammen til, at få samlet billederne i slutningen af juni her på kanalen.

Men jeg burde egentligt ikke klage over vejret, for det er præcis som jeg har ønsket mig for denne sommer, hvor jeg ikke holder ferie – men arbejder igennem (en uge på feriedagpenge kontra en uges akademikerløn – you do the math…).
Billedet er fra pinsen, hvor temperaturen var lidt højere end den er i disse dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.