Det danske vejr er kakaovejr

Posted by Sacha in mig, mig og lidt mere mig, tankestreg | Tagged , | Leave a comment

Må sige det er blevet efterår, og her i min lejlighed er den der ikke blevet tændt for den fælles hane til det varme vand i radiatorerne, så jeg sidder og klapre tænde, når jeg ikke har fået hevet dynen ind i sofaen.

Selvom efteråret er vådt, gråt og let køligt, så er for og efterår mine to yndlingsårstiden, faktisk har jeg set frem til efterårets farveskala, da jeg synes der er mere at tage billeder af, end om sommeren når blomsterne står i fuldt flor.
Jeg legede lidt med at zoome samtidigt med at jeg trykkede på udløseren,
for at få bevægelse i billede.

Yay! Endelig rigtigt sneakersvejr igen og fine efterårsblade.
Jeg elsker når billedet bliver lige som jeg forestillede mig, da jeg skød det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.