Den røde løber

Posted by Sacha in Sport, tankestreg | Tagged | 4 Comments

Dårlig joke – I know… Men altså rød jakke og jeg løber, må da være en rød løber?
Nå ikke.

Sådan her ser jeg ud når jeg tonser rundt i området hvor jeg bor, når det er løbedag.

Det er efterhånden ved at være lidt for varmt til en ulden hue, men når den udover at varme ørerne også tjener det formål, at holde mine høretelefoner på plads, så beholder jeg huen på lidt endnu, indtil jeg er kommet på en løsning der er mere passende de kommende måneder.

Så lige et lille spørgsmål?
Er jeg virkelig den eneste der synes at løbetøj er mindre kønt, seriøst man løber rundt i noget der minder ufatteligt meget om leggings – noget en god del af os, på andre tidspunkter mener burde udløse dummeslag, når en pige/kvinde anvender disse som bukser.
Men det er som om at der er et smuthul der legaliserer dette, når vi blot kalder det løbebukser.
Bare en lille tanke.

4 Responses to Den røde løber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.