Den lille kemiker

Posted by Sacha in Kemitimen | Leave a comment

Jeg har længe ville noget andet med kanalen her, og når jeg skriver længe er det meget længe, men jeg har ikke kunne få formuleret hvad dette ‘andet’ skulle være rent konkret.
Hvilket ikke er det mest fantastiske udgangspunkt.
For et år siden forsøgte jeg at dreje kanalen i retningen af mad, pga. tidligere års køkkenudfordringer, ved at oprette en opskriftsoversigt.
I min browser har jeg også en mappe dedikeret til mad fra staterne, hvilket faldt lidt til jorden, fordi jeg ikke kunne finde det jeg søgte efter, i det jeg ledte efter en madkultur, som der må findes over på den anden side af Atlanten.
Som jeg skrev i mit forrige indlæg har jeg grublet længe over om jeg skulle søge mod mine faglige rødder i form af kemien/naturvidenskaben.

For det er som nævnt i forrige indlæg, hvad jeg brænder for og især brænder jeg for det spændingsfelt hvor naturvidenskaben møder omverdenen, der hvor alle misforståelser, myter og murer finder sted samt opstår.
Som jeg har forsøgt at forklare ved flere lejligheder, så er jeg kemikeren der står lige udenfor døren til laboratoriet, hvor jeg forsøger at forklare hvad man mener på begge sider af døren.

Jeg er kemiker, så hvorfor ikke dyrke dette?

PS. Opskrifterne bliver og når jeg får taget mig sammen kommer der nye til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.