Den fynske kystlinje – syd for Wedellsborg

Posted by Sacha in Danmark Rundt, Hobby | Leave a comment

Jeg har tidligere nævnt at jeg har mine favoritter, når det kommer til motiver og hvordan det “skydes”, jeg har bare ikke fortalt hvad der hører til mine favoritter.
Jeg elsker nærbilleder, jo tættere på jeg kan komme des bedre, måske en af ulemperne ved at rode med legoklodser og de tilhørende minifigurer, man skal tæt på for at få kunne se sidstnævnte.

Så er jeg fascineret af naturen, og samtidigt er det noget der for mig er svært at fange med et kamera, for et billede af et landskab bliver let utrolig fladt og kedeligt, så det er en af de ting jeg øver mig på.

Ingen af billederne er blevet manipuleret med i PSE12, selvom jeg overvejede at pille lidt ved farven på det midterste billede, men da det ødelagde mere end det gavnede, så valgte jeg at beholde originalen og nøjede så med et “vandmærke”.

310715_Høstmarksvej_Ejby_Stranden

310715_Høstmarksvej_Ejby_Stranden2

310715_Høstmarksvej_Ejby_Stranden3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.