Dagens for en sjælden gang skyld

Posted by Sacha in Dagens outfit, Fashionabelt, tankestreg | Tagged , , | 2 Comments


Jeg undskylder for endnu et Instagrambillede, det er ren dovenskab det her, fremfor at klippe og klistre billederne i Photoshop.
Hvor jeg dog har et par billeder liggende, inkl. et frontskud af dagens – okay jeg rabler lidt.

Til dette dagens hører der en lille historie.

Jeg er nu nået der til hvor jeg ingen bukser har, da det ene gav op i stoffet sidste fredag – efter jeg var gået ud af H&M og i denne uge opdagede jeg at mit andet par bukser er ved at gå fra i sømmen og jeg tager ingen chancer der, synes ikke helt op at tage et par bukser på, der så vælger at flække i sømmen i det øjeblik jeg når mit skrivebord på arbejde…

Så der er dømt Sacha bukseløs her, men ikke nok med de manglende bukser, så må jeg indrømme at mine tubenederdele hellere ikke sidder for godt mere, de er blevet en tand for løse i taljeelastikken (fordi den ikke bliver spændt ud).

Dette efterlader mig med: En nederdel med prikker og en mini i denim fundet bagerst i skabet og et par korte shorts i smalriflet fløjl.
Det er ikke meget at vælge i mellem til at dække underkroppen til med.

Lidt syret, for det betyder at jeg nu har alle muligheder for at opbygge en ny gaderobe fra bunden af, så at sige.

2 Responses to Dagens for en sjælden gang skyld

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.