Dagen derpå

Posted by Sacha in mig, mig og lidt mere mig, tankestreg | Tagged , | Leave a comment

Hvor er jeg glad for at jeg ikke er min bror her i dag, for han har noget af en rengøring foran sig.
Han kan ikke nøjes med at støvsuge, der skal også gulvvask til flere steder og så kan jeg ikke sende kattene udenfor, da der ligger noget der ligner glasskår på terrassen, oven i det fandt jeg kattenes seler forskellige steder i udstuen, hvor den ene af dem havde fået en fin sort farve, ergo en vask inden katten ville kunne blive iklædt sin sele og så er der snorene, de er hellere ikke til at finde.

Hvis ungerne havde holdt sig til udstuen havde det været fint, men også køkkenet sejler, spisebordet håber jeg på at den plastikdug der ligger på at der ikke er brændt huller i den (jeg kender en der vil blive mere strammasket end mig) og på badeværelset ligger der chips og vatpinde spredt ud omkring håndvasken.
I gangen står der to (ja, TO!) store koste og så er der terrassen og haven, som jeg ikke har haft lyst til at bevæge mig ud i.

Der er to ting jeg er muggen over: Kattens sele der skulle vaskes og de to halve bøtter B&J der blev tømt – det er ikke ligefrem is, jeg mener at man lader vennerne kaste sig over i fuldskab – det var altid noget jeg fik taget lidt af det i går aftes, havde ellers håbet på at mine forældre kunne få en bid af det, så de vidste hvad nogle af madpengene var gået til.
Bare fordi man holder fest, så betyder det ikke at hele køleskabet og fryseren skal tømmes.

Jeg er rigtig rigtig glad for at det ikke er mig der skal gøre rent, jeg har gjort rigeligt rent i min tid til både efter gymnasiefester, KU/KS-fester og en enkelt nytårsaften på kollegiet.
Men fælles for dem var at vi ryddede op løbende, så der ikke var alt for meget at ordne med når festen var slut.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.