Da helvede frøs til – nu med fitnessmedlemskab #3

Posted by Sacha in Aha, Træning | Leave a comment

Nu har jeg skrevet lidt om det at tage springet om et fitnessmedlemskab, og det store skridt det er at melde sig til første holdtime, og oplevelsen i den forbindelse.

Nu har jeg været medlem i et par uger, prøvet tre forskellige holdtimer og den samme aktivitet i to centre.
Udover det har jeg været tæt på at ryge i fælden: “Ih… er det også aflyst, nå men så kan jeg jo ikke træne”.
Pænt dårlig undskyldning, når man bor i Odense og der er mere end et center at vælge imellem.

Da det hold jeg oprindeligt havde på om onsdagen, på mysterisk vis ikke længere figurerer på holdlisten for onsdag, måtte jeg finde på noget andet.

Så jeg kastede mig over zumba i et andet center, et center der er lidt mere fancy indrettet end det nærmeste center.

Kogt ned så var det ikke nogen succes, fik motioneret trommehinderne mere, end jeg fik pulsen op! Musikken var meget meget høj, så jeg kæmpede for at være med, mens jeg forsøgte at abstrahere fra den øregangsflænsende musik – det var så højt at instruktørens talen i mikrofon lød som en mumlen.
Bestemt ikke noget hit, men instruktøren havde en fest.

Efter denne knap så vellykkede time, besluttede jeg mig for at prøve Pilates (Intro) af i et tredje center. Selvom det var første time og nogle utrolig tekniske øvelser, så gik jeg derfra med ømme (mave)muskler og et smil på læben.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.