Challenge accepted!!

Posted by Sacha in Mad | Leave a comment

Okay, mine planer om fast budget hver uge i August, er røget lidt af sporet, primært fordi jeg kun planlagde for en uge, dernæst glemte at tage højde for diverse ting som kan slå en af sporet, hvilket i mit tilfælde er: Helt sikkert slår mig af sporet!

Jeg følte mig provokeret af en udtalelse af Adam Price, men en artikel i Politiken og ikke mindst kommentarsporet på Facebook, får mig til at ryste på hovedet.
En klog mand (her er et sæt gåseøjne, som man kan vælge at sætte om klog, hvis man lyster:””) fra en bank gik i gang med lidt talgymnastik, hvor der blev taget højde for både de officielle kostanbefalinger og prislisten for et onlinesupermarked.
Det som provokerer mig i kommentarfeltet, er når jeg læser at sund mad mindst koster 40-50kr om dagen, og der sættes lighedstegn mellem økologi og sund.
Hvor ikke økologisk mad får følgende mærkater: Giftig og selvdøde kyllinger – Bare for at nævne to eksempler.

Det er udtalelser i tråd med hvad jeg hørte i den debat fra Folkemødet, og det bekræfter min påstand at fødevare nu er blevet den nye slagmark, der hvor man kan vise sit overskud, pudse glorien og fortælle at dem der på den ene eller anden måde ikke køber hovedsagligt økologisk, enten er nogle (økonomiske) stakler, eller er nogle (onde) ignoranter.

Åh… Hvor er det dejligt at man skal svømme lidt i sin egen selvfedme ikke?

Så jeg tager det op som en udfordring, hvor lidt kan man klare sig for? Er de 15-20kr rigtigt eller skal man op på 40-50kr?

Nøgleord: Madplan

 

 

PS. Jeg har så været igennem denne udfordring før, nemlig dengang jeg var studerende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.